Прескокни врски
ГО ЗАЈАКНУВАМЕ ВАШИОТ БРЕНД

моќта на брендовите

Продукции кои можеме да ги направиме во сите форми што можете да ги замислите и
Со повеќе од 30 години беспрекорно искуство во изработка…

нашите услуги

ефективни  дизајн

беспрекорен  изработка

Додаваме сила на моќта на светските брендови.

Ние сме моќта на најголемите брендови со нашиот целосно интегриран објект, кој опфаќа дизајн и производство на производи за корпоративен идентитет како што се урбан мебел, дигитални отпечатоци и кабинети за банкомати.

за нас

Дизајнирање на најдоброто за вашиот бренд,
Ние произведуваме со совршена изработка и разбирање за услугите.

Проекти за корпоративен идентитет

Модуларни градежни системи

Кабинети за банкомати

Бензински станици

Кабини за социјални услуги

Архитектонски и инженерски апликации

Кабинети за индустриска храна

Градски мебел

Како правиме

Ние додаваме сила на вашиот бренд со нашиот широк машински парк, продукции што можеме да ги направиме во сите форми што можете да ги замислите и со нашето искуство на совршена изработка повеќе од 30 години.

Гледајте...

Печатење на која било површина
Технологија на производство

Продолжуваме да се развиваме континуирано од денот кога сме основани со нашиот уникатен машински парк кој може да печати и произведува на секоја површина освен воздух, вода и оган.

производство
грешка: Авторски права © Mert Group